دستور پخت فلافل ماهی


فلافل

فلافل ماهی

مواد لازم برای چهار نفر :

  • ماهی (فیتو)= 300 گرم
  • نخود خیس شده= 400 گرم
  • پودر زیره سبز =1 قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ= 2 عدد
  • پیاز رنده شده= 1 عدد متوسط
  • سیر له شده= 2 حبه
  • گشنیز خرد شده= 3 قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر =1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل ، زرد چوبه و روغن= به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا ماهی ، نخود چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیر له شده و گشنیز کاملاً ساطوری شده را با هم مخلوط کرده سپس پودر زیره ، نمک ، بکینگ پودر ، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مخلوط شود . سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ کنید . این غذا را همراه نان باگت ، خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی سرو میکنند .

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)