دستور پخت فلافل ماهی خانگی


شک و شبهه‌هایی در منشا به وجود آمدن فلافل وجود دارد و هیچ‌کس بطور دقیق محل و زمان دقیق تهیه آن را نمی‌داند؛ اما بسیاری از مورخان علاقمند به غذا، پیدایش آن را به مناظرات سیاسی روابط بین اعراب و اسرائیل می‌دانند.

به این ترتیب، دستورپخت فلافل، اولین بار در مصر تهیه شده و حتی نقاشی‌هایی از مصر باستان را که در حال سرخ کردن یک غذای توپی شکل، به تصویر کشیده شده است.

در دوران مدرن اما فلافل به عنوان یک غذای ملی در مصر، فلسطین و همچنین اسرائیل به حساب می‌آید.

فلافل

فلافل ماهی

مواد لازم برای چهار نفر :

  • ماهی (فیتو)= 300 گرم
  • نخود خیس شده= 400 گرم
  • پودر زیره سبز =1 قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ= 2 عدد
  • پیاز رنده شده= 1 عدد متوسط
  • سیر له شده= 2 حبه
  • گشنیز خرد شده= 3 قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر =1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل ، زرد چوبه و روغن= به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا ماهی ، نخود چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیر له شده و گشنیز کاملاً ساطوری شده را با هم مخلوط کرده سپس پودر زیره ، نمک ، بکینگ پودر ، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مخلوط شود . سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ کنید . این غذا را همراه نان باگت ، خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی سرو میکنند .

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)