خوراک مرغ با سیر، ریحان و جعفری
بسیار ساده! مرغ پخته را با سیر، جعفری، ریحان، گوجه فرنگی و فلفل قرمز خشک شده طعم دار کنید. شامی ساده.
مواد لازم:
- ۱ قاشق سوپخوری جعفری خشک شده، پودر شده
- ۱ قاشق سوپخوری ریحان، خشک شده
- ۴ تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- ۴ حبه سیر، باریک خرد شده
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک شده، پودر شده
- ۲عدد گوجه فرنگی، خردشده
طرز تهیه:
- فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجهی فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم نمائید. یک ظرف مخصوص فر به ابعاد ۲۳ در ۳۲ براشته و با اسپری روغن چرب نمائید.
- ۱ قاشق جعفری و ۱ قاشق ریحان را در کل ظرفی که چرب نموده بودید، پخش نمائید. تکههای مرغ را در ظرف بچینید و سیرهای باریک خرد شده را روی آن بپاشید. در کاسهای کوچک مابقی جعفریها، ریحانها، نمک و فلفل قرمز را مخلوط نمائید؛ و روی تمام تکههای مرغ بپاشید. برشهای گوجه فرنگی را روی مرغها بچینید.
- درب ظرف را با فویل پوشانده، به مدت ۲۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده بودید، قرار دهید و اجازه دهید مرغها پخته شوند. فویل را بردارید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
کالری : 150 | چربی : 3.1g | پروتئین : 25.6g | کربوهیدرات : 4.1g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 1.3g | شکر : 0 | نمک :355mg
زمان آماده سازی : 10 | زمان پخت : 40 | زمان کل : 50