طرز پخت خوراک مرغ Korma
در این خوراک لذیذ ویژهی شمال هند، مرغ در سس خامهای خوشعطری با پیاز، سیر، زنجبیل و wehsac میجوشد. آن را با برنج باسماتی یا برنج نرم سرو کنید. درصورت تمایل به طعمی تندتر از فلفل چیلی یا فلفل قرمز کمک بگیرید.
مواد لازم:
- ¼ فنجان بادام هندی، از وسط به دو نیم شده
- ¼ فنجان آب جوش
- ۳ حبه سیر، پوست کنده
- ۱ تکه ( ۱.۵ سانتی) زنجبیل تازه، پوست کنده و خردشده
- ۳ قاشق سوپخوری روغن نباتی
- ۲ عدد برگ بو، خردشده
- ۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
- ۱ قاشق چایخوری گشنیز
- ۱قاشق چایخوری ادویهی هندی garam masala
- ۱ قاشق چایخوری پودر زیرهی سبز
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
- ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
- ۳ عدد سینهی مرغ، بدون پوست و استخوان، خردشده
- ¼ فنجان سس گوجهفرنگی
- ۱ فنجان عصارهی آب مرغ
- ½ فنجان خامهی پرچرب
- ½ فنجان ماست ساده
- ۱ قاشق چایخوری ذرت مخلوط با با آب به نسبت مساوی
طرز تهیه:
- بادام هندی را در کاسهای کوچک گذاشته و آب جوش را روی دانههای آن بریزید تا خیس بخورند. به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید. سیر و زنجبیل را درون غذاساز ریخته و تا زمانی که نرم شوند آنها را مخلوط نمائید؛ این مخلوط را نیز کنار بگذارید.
- روغن را بر روی حرارت ملایم بگذارید. برگ بوها را در روغن داغ بیاندازید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند. پیازها را درون روغن ریخته و بین ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا نرم شوند. مخلوط سیر و زنجبیل که از قبل آماده کرده بودید به آنها اضافه کنید و با گشنیز، garam masala ، زیرهی سبز، زردچوبه و پودر فلفل چیلی مزهدار کنید. مرغ را به آنها بیافزائید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. سس گوجهفرنگی و عصارهی مرغ را روی آنها بریزید. درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشند، هر از گاهی آنها را هم بزنید.
- در همین حین، بادام هندی را همراه با آبی که روی دانههای آن ریخته بودید بهاضافهی خامه و ماست درون غذاساز بریزید. تا زمانی که نرم شوند، مخلوط کنید.
- مخلوط بادام هندی را به مخلوط مرغ و پیاز بیافزائید. اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشند، هر از گاهی آنها را هم بزنید. مخلوط ذرت را روی مواد ریخته، هم بزنید و بین ۱ تا ۲ دقیقه زمان دهید تا خوب پخته شوند.