Chicken-a-la-Creme

مواد لازم:

  • ¼ فنجان کره
  • ۷۵۰ گرم سینه‌ی مرغ فیله شده
  • نمک و فلفل جهت مزه‌دار کردن
  • ۱ لیتر خامه‌ی غلیظ

طرز تهیه:

  1. نیمی از کره را در ماهی‌تابه‌ای بزرگ ریخته روی حرارت ملایم قرار داده و آب کنید. هر دو طرف فیله‌ها‌ی مرغ را همراه با نمک و فلفل در کره به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. کره باقی‌ مانده را به مواد بیافزائید، شعله را کم‌تر نمائید و اجازه دهید ۵ دقیقه بپزند.
  2. خامه‌ی غلیظ را درون ماهی‌تابه ریخته، اجازه دهید به آرامی بجوشند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا سس غلیظ شود و مرغ‌ها خوب بپزند. بهتر است این غذا را با نان ترد فرانسوی سرو کنید.
کالری : 466 | چربی : 38.4g | پروتئین : 27.9g | کربوهیدرات : 2.2g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0g | شکر : | نمک :223mg
زمان آماده سازی : 2 | زمان پخت : 20 | زمان کل : 22