Chef-Johns-Chicken-Cacciatore

مواد لازم:

  • ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • ۱ عدد مرغ کامل، چهار قسمت شده
  • ۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
  • ۲۵۵ گرم قارچ تازه، چهارقاچ شده
  • کمی نمک
  • کمی پودر فلفل سیاه
  • ۴ حبه سیر
  • ۳ شاخه‌ی کوچک  گیاه رزماری
  • ۱ قاشق چایخوری پونه‌ی کوهی خشک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز جهت مزه‌دار کردن
  • ۱ فنجان سس گوجه‌فرنگی
  • ½ فنجان آب
  • نمک و پودرفلفل جهت مزه‌دار کردن
  • ۲ عدد فلفل قرمز، خردشده
  • ۲ عدد فلفل سبز، خردشده

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی گراد) گرم نمائید.
  2. روغن زیتون را در قابلمه‌ای چدنی ریخته و روی حرارت ملایم، گرم نمائید؛ مرغ‌ها را به آن اضافه نمائید تا بپزید و رنگ دو طرف آنها قهوه‌ای شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره‌ی مرغ را درون کاسه‌ای خالی نمائید و نگه دارید.
  3. پیاز و قارچ را در قابلمه ریخته و هم بزنید؛ اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بپزند و نرم شوند. کمی نمک و فلفل را بدان بیافزائید. سیر، رزماری، فلفل قرمز، پونه‌ی کوهی، سس گوجه‌فرنگی و آب را به آنها بیافزائید.
  4. تکه‌های مرغ و عصاره‌ی آن که در کاسه ریخته بودید را روی سبزیجات پخته بریزید. نمک و فلفل بیشتری به مواد بیافزائید. برش‌های فلفل را روی مرغ‌ها بچینید.
  5. درب ظرف را گذاشته و در فری که از قبل گرم نموده بودید به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بپزید.
کالری : 513 | چربی : 29.1g | پروتئین : 50.2g | کربوهیدرات : 11.1g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 3.2g | شکر : | نمک :349mg
زمان آماده سازی : 20 دقیقه | زمان پخت : 90 دقیقه | زمان کل : 110 دقیقه