آموزش تهیه کیک عسلی


honey-cake

به نقل از شهدستان ؛ اگر عاشق طعم شیرین عسل هستید و از کیک هم بدتان نمی آید پس حتماً از خوردن این کیک عسلی خوشمزه لذت خواهید برد.

مواد لازم

  • 50 گرم کره
  • یک چهارم فنجان شکر
  • 2 تخم مرغ زده شده
  • یک سوم فنجان عسل
  • 3 قاشق سوپخوری آرد
  • 1 قاشق سوپخوری آبلیمو
  • 2 فنجان پنیر ریکوتا (تهیه شده از شیر گوسفند)
  • 2 قاشق سوپخوری نیشکر

دستور پخت

  1. فر را روی دمای 360درجه فارنهایت تنظیم کنید.
  2. کره را داخل ماهی تابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم زمانیکه کره آب شد فورا آن را از روی اجاق بر میداریم.
  3. بقیه مواد را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
  4. کل مواد را داخل ظرف سلیکونی ریخته و بمدت 30 دقیقه داخل فر می گذاریم.
  5. بعد از بیرون آوردن از فر بگذارید کیک سرد شود.

نکته:

  1. میتوانید بعد از سرد شدن کیک روی آن دارچین بریزید.
  2. میتوانید آن را با میوه هایی مانند کیوی و توت فرنگی و یا با بستنی میل کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)