Uncle-Jesses-French-Toas

مواد لازم:

  • ۴ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر جوز هندی
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • ۱ قاشق چایخوری پودر میخک
  • ۱۵ برش نان گندم
  • ۱ فنجان کره
  • ۱ فنجان پودر قند برای تزئین

طرز تهیه:

  1. در کاسه‌ای متوسط تخم مرغ، دارچین، جوزهندی، زنجبیل و میخک را مخلوط کنید.
  2. حدودا ۱ قاشق سوپ‌خوری از کره را در ماهی‌تابه‌ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. تکه‌های نان را در مخلوط تخم‌مرغ فرو ببرید، به سرعت هر دو طرف را به مواد تخم‌مرغی آغشته کنید اما اجازه ندهید تکه‌های نان در مخلوط تخم‌مرغ له شوند.
  3. همزمان چند تکه از نان‌ها را در ماهی‌تابه‌ی کره، سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شوند. هر از گاهی کمی از کره را درون ماهی‌تابه ریخته و مابقی نان‌ها را سرخ نمائید. مابقی کره را به مدت ۱۵ ثانیه در ماکروفر بگذارید تا آب شود. نان‌های تست شده را درون بشقاب بچینید، کره‌ی آب شده را روی آنها بریزید و با پودر قند تزئین کنید.
کالری : 698 | چربی : 44g | پروتئین : 16.6g | کربوهیدرات : 61.7g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 6.4g | شکر : | نمک :721mg
زمان آماده سازی : 5 دقیقه | زمان پخت : 4 دقیقه | زمان کل : 9 دقیقه