دستور پخت کیک قالبی کدوتنبل
امروز با طرز تهیه کیک کدو تنبل خوشمزه در خدمت شما عزیزان هستیم.
مواد لازم:
با این دستور پخت، یک کیک به قطر ۳۰ سانت آماده سرو دارید.
- کدوتنبل معادل 400 گرم
- ۲ فنجان شکر سفید
- ۱ فنجان روغن گیاهی
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۲ فنجان سر پر آرد گندم
- ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
- ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
- ۲/۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱ بسته پنیر خامهای ( معادل ۸۵ گرم)
- ۵ قاشق سوپخوری کره ذوب شده
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۱ و ۴/۳ فنجان شکر شیرینی پزی
- ۳ قاشق چایخوری شیر
- ۱ فنجان گردوی خرد شده
زمان لازم برای آماده سازی مواد: ۳۰ دقیقه
زمان لازم برای پخت: ۳۰ دقیقه
از آماده سازی مواد تا سرو کیک در مجموع ۲ ساعت زمان نیاز دارید
طرز تهیه:
- کدوتنبل، ۲ فنجان شکر سفید و روغن گیاهی را در همزن ریخته و هم بزنید. سپس تخممرغها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در کاسهای دیگر آرد، جوش شیرین، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس این مواد خشک را به مخلوط کدوتنبل که در همزن آماده کرده بودید، اضافه نمائید و آنقدر به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را در قالبی به عمق ۳۰ سانت که از قبل چرب کردهاید، بریزید.
- فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کرده و قالب را درون فر بگذارید. قالب باید برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که آن را با خلال دندان امتحان کنید و مطمئن شوید که مواد به خلال دندان نمی چسبد، درون فر بماند. سپس قالب را بیرون آورده و اجازه دهید سرد شود.
- پنیر خامهای، کره یا مارگارین و وانیل را درون همزن ریخته و هم بزنید تا کاملا نرم شوند. سپس ۱ و ۴/۳ فنجان شکر شیرینی پزی را به تدریج اضافه کنید و خوب هم بزنید. اکنون شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه لطیف کیک با آن حاصل شود. سطح کیک را با خامه بدست آمده بپوشانید و گردوها را روی آن بپاشید.