Pfeffernuesse-Cookie-Mix

مواد لازم:

جهت تهیه‌ی ۵ عدد کلوچه

  • ۴ فنجان آرد سفید
  • ½  قاشق چایخوری جوز هندی
  • ½ فنجان شکر سفید
  • ¾  فنجان شیرهی رقیق
  •  1و ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½  فنجان کره
  • 1و½  قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ½  قاشق چایخوری پودر میخک
  • ⅓ فنجان پودر قند برای تزئین

طرز تهیه:

  1. آرد، شکر، جوش شیرین، ادویه‌ها را با هم ترکیب کنید.
  2. در ماهی‌تابه‌ای بزرگ، شیره و کره را با هم مخلوط کنید؛ روی حرارت قرار دهید و تا زمانی که کره ذوب شود، هم بزنید. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
  3. تخم‌مرغ‌ها را بزنید. مواد خشک را به مخلوط شیره بیافزائید؛ خوب هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و به مدت چند ساعت یا حتی یک شب اجازه دهید درون یخچال بمانند.
  4. خمیر به عمل آمده را به شکل توپ‌ درآورید. روی کاغذ روغنی سینی فر بچینید.
  5. کلوچه‌ها را در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت(۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه یا تا زمانی که بپزند، درون فر قرار دهید. کلوچه‌ها را از فر خارج کنید. اجازه دهید سرد شوند. درون پودر قند بچرخانید.
کالری : 135 | چربی : 3.6g | پروتئین : 2.2g | کربوهیدرات : 23.7g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0.5g | شکر : | نمک :82mg