طرز تهیه خاگینه (Omelet)


امروز برای شما روش تهیه و پخش یک میان وعده یا صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی را آماده کرده ایم: خاگینه!

غذایی که اغلب افراد طرفدار آن می باشند و همواره طرفدار خود را در بین افراد خانواده، دارد.

همانطور که میدانید خاگینه انواع مختلفی دارد که یکی از مشهور ترین آن خاگینه تبریزی می باشد و ما در پست های آینده شبنمک درباره آن به شما توضیح خواهیم داد.

امروز قصد داریم خاگینه معمولی را به شما توضیح دهیم:

 

خاگینه معمولی خوشمزه

خاگینه معمولی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خاگینه معمولی خوشمزه:

  • تخم مرغ : ۵ عدد
  • فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم
  • نعناع : ۲ قاشق سوپ خوری
  • آرد سفید : 5 قاشق غذاخوری

روش پخت خاگینه ساده :

برای شروع به پخت، ابتدا تخم مرغ ها در ظرفی مناسب با کمک چنگال و یا همزن به خوبی هم بزنید.سپس آرد سفید را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و نعناع به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد خاگینه را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

بعد از آن، در تابه ای مناسب روغن بریزید و منتظر شوید که روغن خوب داغ شود، مواد خمیر خاگینه را به روغن بریزید و آن را صاف و یک دست کنید.

بعد از اینکه یک طرف خاگینه سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.

البته شما می توانید خاگینه را به طور یک جا در تابه بریزید تا سرخ شود و سپس به فرم های دلخواه آن را برش دهید.

 

خاگینه معمولی خوشمزه

خاگینه معمولی خوشمزه

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)