آموزش تهیه تست فرانسوی


تخم مرغ و سفیده را با چنگال بزنید. شیر، شکر، وانیل و دارچین را به مواد اضافه و باهم مخلوط کنید و روی نان بریزید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر :

  • نان تست : ۲ برش
  •  تخم مرغ : ۲عدد
  •  سفیده تخم مرغ : ۲عدد
  •  شیر کم چرب : نصف پیمانه
  •  شکر : ۲ قاشق غذاخوری
  •  وانیل : کمی
  •  پودر دارچین : یک چهارم قاشق مرباخوری
  •  پودر قند : به میزان کافی

طرز تهیه :

  • فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • قالب ۲۰۲۰ سانتی متر را کمی چرب کنید.
  • نان تست را کمی برشته و به طول و عرض حدود ۲-۱ سانتی متر برش بزنید و در قالب قرار دهید.
  • تخم مرغ و سفیده را با چنگال بزنید. شیر، شکر، وانیل و دارچین را به مواد اضافه و باهم مخلوط کنید و روی نان بریزید.
  • نان را با استفاده از چنگال به پایین فشار دهید تا کاملا به مواد آغشته شود.
  • به مدت ۱۵دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند. قبل از سروکردن، کمی روی آن پودر قند بپاشید.

ارزش غذایی هر وعده :

  • کالری : 134.5
  • چربی : 2.8 گرم
  • سدیم : 162.7 میلی گرم
  • کربوهیدرات : 17.7 گرم
  • قند : ۱۲ گرم
  • فیبر : یک گرم
  • پروتئین : ۹ گرم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)