دستور پخت بیسکویت پنیری


بیسکویت پنیری

بیسکویت‌ها را همه ما به خاطر مزه شیرینشان دوست داریم اما امروز در مجله آشپزی آلامتو قصد داریم یک دستور پخت متفاوت برای بیسکویت ارائه دهیم. پس با ما همراه باشید :

مواد لازم

  • آرد:2 فنجان
  • کره سرد:7 قاشق سوپخوری
  • پودر فلفل قرمز: نصف قاشق سوپخوری
  • نمک:1/4 قاشق سوپخوری
  • پودر زنیان: نصف قاشق سوپخوری
  • پودر زیره: نصف قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر:1 ونیم قاشق سوپخوری
  • پیاز خرد شده:2 عدد
  • پنیر رنده شده:1 ونیم فنجان
  • شیر یا دوغ: نصف فنجان
  • نمک دریایی: به مقدار لازم

دستورالعمل

  1. فر را روی دمای 190 درجه سلسیوس تنظیم می کنیم.
  2. آرد را آورده و بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.سپس فلفل سیاه، قرمز، زنیان و زیره را به آن اضافه می کنیم. بعد از آن نوبت به کره می رسد. کره باید سرد باشد. آنرا با دست کاملا با آرد مخلوط می کنیم. زمانی که کره زیر دستمان شروع به آب شدن کرد، آن را بمدت 2 الی 3 دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا دوباره سرد شود و بعد دوباره خمیرمان را ورز می دهیم البته اینکار را نباید زیاد انجام دهیم.
  3. پنیر و پیاز را به خمیر اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.
  4. خمیر را به کمک رول پهن می کنیم.
  5. آنها را به شکل مربعهای 2در 2 برش می دهیم.
  6. نمک دریا را روی آنها می پاشیم.
  7. بیسکویت ها را بمدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
  8. زمانی که بیسکویتها قهوه ای شدند آنها را از داخل فر بیرون می آوریم.
  9. بیسکویتها را به سینی دیگری منتقل می کنیم تا کاملا سرد شوند.
  10. به محض اینکه بیسکویتها سرد شدند آنها را داخل ظرف درب داری می گذاریم.
  11. هر بار قبل لز خوردن بیسکویتها آنها را به مدت 3 الی 4 دقیقه داخل فر گرم می کنیم.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)