طعم یک چای خوب در کنار کیک های براونی


کیک براونیکیک براونی یکی از لذیذترین کیک‌هایی است که شما به راحتی می‌توانید در خانه آنرا آماده کنید ؛ امروز در مجله آشپزی آلامتو طرز تهیه خوشمزه‌ترین کیک‌های براونی را برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم.

مواد لازم جهت تهیه ۱۶ عدد براونی :

  • ½ فنجان کره
  • ۱ فنجان شکر سفید
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ¼ فنجان پودر کاکائوی تلخ
  • ½ فنجان آرد سفید
  • ¼ قاشق چای‌خوری نمک
  • ¼ قاشق چای‌خوری پودر خمیر مایه

مواد لازم جهت تهیه خامه روی کیک:

  • ۳ قاشق سوپ‌خوری کره، نرم شده
  • ۳ قاشق‌ سوپ‌خوری پودر کاکائوی تلخ
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری عسل
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • ۱ فنجان شکر مخصوص شیرینی‌پزی

همه موارد را در لیست خود چک کنید تا چیزی از قلم نیفتد

  • آماده‌سازی مواد: ۲۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۵ دقیقه
  • آماده سازی تا سرو: ۱ ساعت

طرز تهیه :

  1. فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. ظرفی مربع شکل به ابعاد ۲۰ سانت بردارید و چرب کنید، سپس روی آن آرد بپاشید.
  2. در یک ماهی‌تابه بزرگ½فنجان کره را ذوب کنید. ماهی‌تابه را از روی حرارت بردارید و با شکر، تخم مرغ و ۱ قاشق چای‌خوری وانیل خوب مخلوط کنید. ¼فنجان پودر کاکائو،½فنجان آرد، نمک و پودر خمیر مایه را هم اضافه کنید و هم بزنید. خمیر بدست آمده را درون ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید پخش کنید.
  3. اجازه دهید که مواد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید، پخته شود. همین زمان برای پخت مواد کافیست.

آماده سازی خامه:

۳ قاشق سوپ‌خوری کره نرم‌شده، ۳ قاشق سوپ‌خوری کاکائو، عسل، ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل و ۱ فنجان شکر شیرینی‌پزی را با هم مخلوط کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا مایه‌ای یکدست و نرم حاصل شود. این مواد را روی براونی‌های گرم بمالید و سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)