طعم یک چای خوب در کنار کیک های براونی
کیک براونی یکی از لذیذترین کیکهایی است که شما به راحتی میتوانید در خانه آنرا آماده کنید ؛ امروز در مجله آشپزی آلامتو طرز تهیه خوشمزهترین کیکهای براونی را برای شما عزیزان آماده کردهایم.
مواد لازم جهت تهیه ۱۶ عدد براونی :
- ½ فنجان کره
- ۱ فنجان شکر سفید
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ¼ فنجان پودر کاکائوی تلخ
- ½ فنجان آرد سفید
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
مواد لازم جهت تهیه خامه روی کیک:
- ۳ قاشق سوپخوری کره، نرم شده
- ۳ قاشق سوپخوری پودر کاکائوی تلخ
- ۱ قاشق سوپخوری عسل
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۱ فنجان شکر مخصوص شیرینیپزی
همه موارد را در لیست خود چک کنید تا چیزی از قلم نیفتد
- آمادهسازی مواد: ۲۵ دقیقه
- زمان پخت: ۳۵ دقیقه
- آماده سازی تا سرو: ۱ ساعت
طرز تهیه :
- فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. ظرفی مربع شکل به ابعاد ۲۰ سانت بردارید و چرب کنید، سپس روی آن آرد بپاشید.
- در یک ماهیتابه بزرگ½فنجان کره را ذوب کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و با شکر، تخم مرغ و ۱ قاشق چایخوری وانیل خوب مخلوط کنید. ¼فنجان پودر کاکائو،½فنجان آرد، نمک و پودر خمیر مایه را هم اضافه کنید و هم بزنید. خمیر بدست آمده را درون ظرفی که از قبل آماده کردهاید پخش کنید.
- اجازه دهید که مواد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید، پخته شود. همین زمان برای پخت مواد کافیست.
آماده سازی خامه:
۳ قاشق سوپخوری کره نرمشده، ۳ قاشق سوپخوری کاکائو، عسل، ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل و ۱ فنجان شکر شیرینیپزی را با هم مخلوط کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا مایهای یکدست و نرم حاصل شود. این مواد را روی براونیهای گرم بمالید و سرو کنید.