مواد لازم:
- ۲ عدد تخممرغ
- ۲ قاشق سوپخوری شکر سفید
- ۳ قاشق سوپخوری آرد
- ¾فنجان شیر
طرز تهیه:
- تخممرغ، شکر، آرد و شیر را در کاسهی مخلوط کن ریخته و با سرعت کم هم بزنید تا نرم شوند.
- ماهیتابهای بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و هر بار مقداری از مواد را درون ماهی تابه بریزید( برای پنکیکهای با سایز بزرگتر حجم بیشتری مواد بردارید). ماهیتابه را کمی کج کنید تا خمیر مایع در سراسر آن پخش شود. اجازه دهید طلایی شوند، سپس برگردانده و طرف دیگر آن را سرخ نمائید. بلافاصله با شیره یا توتهای تازه سرو کنید و روی آن را خامه بمالید.
کالری : 104 | چربی : 3.4g | پروتئین : 5.3g | کربوهیدرات : 13.1g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0.2g | شکر : | نمک :54mg
زمان آماده سازی : 5 | زمان پخت : 10 | زمان کل : 15