یکی از خوشمزه ترین اسپاگتی ها، اسپاگتی کاربونارا


spaghetti

اگر شما هم از طرفداران اسپاگتی هستید پس حتماً این آموزش را دنبال کنید چون قرار است طرز تهیه بهترین اسپاگتی کابونارا را آموزش دهیم.

مواد لازم

  • 400 گرم اسپاگتی
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 2 عدد سیر خرد شده
  • 3 عدد تخم مرغ به اضافه یک عدد زرده تخم مرغ اضافه
  • 100 میلی لیتر خامه سفت شده
  • 50 گرم پنیر پارمسان رنده شده
  • 2 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده

دستو پخت

  1. مطابق دستور پخت اسپاگتی آن را درون قابلمه با اب و نمک کافی بپزید. در همان حال روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط داغ کنید. سیر را به آن اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه سرخ کنید سپس ماهیتابه را برداشته و کنار بگذارید.
  2. تخم مرغها، خامه و زرده تخم مرغ را درون ظرفی ریخته و به آرامی با چنگال به هم بزنید. اسپاگتی را درون آبکش ریخته و بعد سراغ ماهیتابه رفته همه ترکیبات را به اضافه جعفری به اسپاگتی اضافه کرده و کل ترکیبات را با هم قاطی میکنیم و می گذاریم غذا پخته شود. حرارت اسپاگتی باعث پخت تخم مرغها شده و حالت کرم مانندی به خود می گیرند. غذا را همراه با پنیر پارمسان اضافه سروکنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)