طرز تهیه برگر بیف و قارچ


شاید با خواندن این دستورغذایی پیش خودتان بگویید كه اضافه كردن قارچ به مایه برگر چه فایده‌ای دارد؟ باید بگویم با این كار اول اینكه طعم گوشت بهتر می‌‌شود، دوم اینكه بافت گوشت نرم‌تر می‌شود، سوم اینكه از درست كردن سس قارچ خلاص می‌شوید و چهارم و مهم‌تر از همه اینكه درصد چربی مضر و كلسترول غذا پایین آمده و خوراكی سلامت از گوشت قرمز خواهید داشت. با این اوصاف فكر نمی‌كنید اضافه كردن قارچ به مایه گوشت بهتر است؟

مواد لازم برای 4 نفر:

  •    پیاز كوچك: یك عدد، خرد شده
  •   قارچ: 150گرم، خرد شده
  •   گوشت گوساله كم‌چرب: 400گرم، چرخ‌كرده
  •   پودرنان خشك: 50گرم
  •   سبزی معطرخشك: 2 قاشق چای‌خوری
  •   رب گوجه‌فرنگی: یك قاشق غذاخوری
  •   آرد: به میزان لازم
  •   روغن: به میزان لازم
  •   نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

1- پیاز و قارچ را در غذاساز پوره كنید، سپس آن را با گوشت، پودرنان، سبزی و رب گوجه‌فرنگی مخلوط كرده و ورز دهید تا یكدست شود، نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

2- مایه گوشت را به 4بخش تقسیم كنید. دست‌های خود را آردی كرده و هربخش را به شكل همبرگر درآورید. برگرها را در یك سینی چیده و روی آن سلفون كشیده و 30دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

3- روغن را در یك تابه داغ كرده و هرطرف برگرها را 5دقیقه روی شعله متوسط سرخ كنید. بعد آن را با نان و سبزیجات دلخواه سرو كنید.

نكات:

  •   به‌جای سبزی خشك از یك قاشق غذاخوری سبزی تازه ساطوری‌شده می‌توانید استفاده كنید.
  •   مدت زمان سرخ كردن برگرها بسته به ضخامت درنظر گرفته شده متغیر است.
  •   اگر برگرها را روی زغال كباب كنید، طعم آن بسیار بهتر خواهد شد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)