طرز تهیه کباب ترکی خانگی خوشمزه


اگر از خوردن غذاهای تکراری خسته شده اید می توانید با کمی خلاقیت و صرف وقت یک غذای خوشمزه و جدید درست کنید. کباب ترکی از جمله غذاهای خوشمزه پر طرفدار است که اکثر مردم در فست فود ها آن را سفارش می دهند ولی از آنجا  که این نوع غذا زود خراب می شود که ممکن است با کوچک ترین بی دقتی  باعث مصمومیت شما شود.  بنابراین اگر می خواهید کباب ترکی بخورید دقت کنید مواد اولیه ی آن تازه باشد.

اما شما می توانید به راحتی با استفاده از دستور پختی ساده در خانه ی خود کباب ترکی را تهیه کنید. در این صورت هم به کیفیت و تازگی مواد استفاده شده در آن مطمئن هستید و هم یک غذای خانگی و خوشمزه نوش جان می کنید. در ادامه با طرز تهیه کباب ترکی خانگی خوشمزه در خدمت شما خواهیم بود. با ما همراه باشید.

کباب ترکی

کباب ترکی

مواد لازم برای تهیه کباب ترکی

گوشت فیله گوساله: 2 تکه

گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 عدد

قارچ 300 گرم

فلفل دلمه:1 عدد

نمک و فلفل : به میزان لازم

سیر: 2 تا 3 عدد

پیاز: یک عدد بزرگ

روغن: به میزان لازم

سیب زمینی: 2 عدد متوسط

کباب ترکی

کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی

ابتدا مواد خورد شدنی مثل پیاز ، سیر، فلفل دلمه ای  و قارچ را به صورت نگینی خورد کنید. البته قارچ ها باید به صورت ورقه ورقه خورد شوند. سپس پیاز ها را روی گاز  بگذارید تا با کمی روغن تفت داده شوند.  چند دقیقه  بعد سیر را هم به ترکیب روغن و پیاز در حال تفت اضافه کنید.  حالا به سراغ گوشت گوساله تازه و گوشت مرغ بروید، باید  بتوانید آن ها را ورقه ورقه ای و بسیار نازک برش بزنید. سپس بر روی حرارت خیلی زیاد ابتدا ورقه های گوشت قرمز و سپس ورقه های گوشت مرغ را سرخ کنید.

حالا نوبت قارچ و فلفل دلمه ای است که قبلا خوردشان کرده اید. ابتدا کمی آبلیمو به قارچ ها بزنید تا سیاه نشوند و پس از آن قارچ و ها فلفل دلمه ای ها را به ترکیب خود اضافه کنید. حالا که همه ی مواد روی حرارت در حال تفت خوردن هستند آن ها را خوب با هم مخلوط کنید و نمک، فلفل و ادویه های دلخواه را به آن اضافه کنید .

کباب ترکی

کباب ترکی

دراین فرصت باید سراغ سیب زمینی ها رفته آن ها را خلال کنید و خوب بشویید تا نشاسته آن ها شسته شود. پس از اینکه خشک شد. آن ها را کمی آپ پز کنید در حدی که نیمه پخته شود، سپس آن ها را خشک کنید ، نمک بزنید و بگذارید سرخ شوند.  غذای شما آماده است آن را در یک ظرف مناسب یا در نان باگت بگذارید و با سیب زمینی تزئین کنید و آن را نوش جان کنید.

کباب ترکی جزء غذاهای ملل ترک محسوب می شود و برای افرادی مناسب است که غذاهای ترکی دوست دارند. آماده کردن این غذا وقت زیادی از شما نمی گیرد، کباب ترکی خانگی در زمان  حدود 20 دقیقه حاضر می شود. این غذا یک وعده ی بسیار کامل غذایی است و شما می توانید در وعده های شام و نهار آن را مصرف کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)