رمز و راز تهیه ژیگو


سیر را پوست بگیرید و هر حبه را به چهار منهل روزی عمودی تقسیم کنید.گوشت را با شمشیر چاک دهید و سیر را داخل گوشت فرو کنید.در صورتی که گوشت بلا پیه باشد، چند حبه پیه نیز در ماهیچه فرو کنید.روی گوشت را با سلفون بپوشانید و در یخچال استواری دهید. (می‌توانید این کار را از شب قبل ادا دهید)در یک ماهیتابه در دار کره و کمی روغن آبگین را گرم کنید و عضله را با نخ طبخ بپیچید و در ماهیتابه سرخ کنید. در ادامه در مطلب کباب در مورد رمز و راز تهیه ژیگو بیشتر می گوییم.

رمز و راز تهیه ژیگو

بایستی طولانی حواشی ژیگو سرخ شود.سپس چند حبه سیر بشره نگرفته، سبزی‌ها را که با نخ بسته‌اید، یک عدد هویج و کمی نمک و فلفل را مصاحب با 1 معیار آب جوش به ماهیتابه اضافه کنید.
درب آن را بگذارید و با گرمی معتدل ماهیچه را بپزید.چند بار آب جوش بعد از تمام شدن آب عضله تكثیر و كاهش کنید تا ماهیچه کاملاً بپزد.بعد از آشپزی و باز کردن نخ آن، در ظرف رخیص سرو بگذارید. در جلد غشا چهره انتظار به بریدن، آن را کمی سرد کرده و کارد را عمودی در ماهیچه بگذارید و به آرامی آن را ببرید تا شکل ژیگو بهم نخورد.سیب‌زمینی پوره شده را با کره، شیر، نمک و فلفل درهم کرده و کنار غذا سرو کنید.باقیمانده‌ی آب عضله را با نمشك قلم یا سپندان آمیخته کرده و به عنوان سس کنار غذا سرو کنید

نکته:در برج لازم به جای ران بره میتوانید از مغز ران گاو بالغ عاری و با استخوان یا با استخوان نیز كاربرد کنید. ضیمران خرد شده در این اذن تشکیل شده است از : جعفری، کرفس، ترخون، پودنه و شوید (سیب آسمانی پوره شده داغ) ، (خردل یا خامه) ، (شیر) و (کره) امرار ضروری دورچین غذا هستند.از گوشت رشید گوساله یا گوسفند فقره سبب ژیگو مصرف کنیدماهیچه ژیگو بهتر است شیوه زیت را داشته شمیم تا نرم شود، مخصوصاً ژیگوی گوساله، در غیر اینصورت از چربی استفاده کنیددر صورتیکه ماهیچه فاقد چربی بود، می‌توانید گروهی اندكی کره نرم را به روی گوشت بمالید و در سلفون بپیچید و چند ساعت در یخچال بگذارید و یا کره آب شده را با آمپول آبدزدك طبخ به عمق ماهیچه روبش کنید تا عضله نوخط نفحه و خشک نشود

به ماهیچه ژیگو شکل کشیده بدهید و بعد با نخ ببندیدحیث فرو کردن پیه در عضله آن را در فریزر بگذارید تا سرد شود بعد تکه کنید و در ماهیچه فرو کنیددرعوض جهت ژیگوی گوسفندی می‌توانید گوشت ران را جدا کنید و سر قلم را نیز ببرید. ژیگوی گوسفندی را می‌توانید درسته و بری بریدن سرو کنید. در کنار آن ستیغ و چنگ رخیص بگذارید تا وهله زمینه گساردن تکه تکه شوداگر می‌خوانید کنار ژیگو سس سرو کنید، اواخر پخت باید 1 قدر آب درون ظرف ژیگو باشد. سپس آن را صاف کرده و با آن سس مفت را مجهز کنید

رمز و راز تهیه ژیگو

ژیگو در کشورهای غربی اصالتاً ولی با پوره و سبزیجات سرو می‌شود. ولی در ایران زمین در کنار باقلاپلو یک غذای مناسب و خوش طعم می‌باشد و گوشت با طعم سیر به باقلا پلو مزه مناسبی می دهد ژیگو را در فر نیز می‌توانید بپزید، به این پوست که آن را در سلفون طبخ و یا فویل بپیچید و در فر بگذارید و اواخر پخت فویل و یا سلفون را بردارید تا رویه‌ی ژیگو سرخ شودسس ژیگو کنار باقلی پلو بهتر است با زعفران و رب گوجه و درد آب گوشت مهیا شود

حیث مهمانی‌های كاپیتان می‌توانید گوشت سردست گوساله را نیز با فرو کردن سیر در آن و کمی زیت چربه بپزید. حتی می‌تواند تکه‌های گوشت 50 تا 100 گرمی بوده و با آب آن سس ثابت کنید و کنار باقلا پلو غذای لذیذ و بی مزه دلچسب و مناسبی سرو کنید. به این تزیین از عضله یک تکه استفاده نکرده‌اید، که هم زودتر می‌پزد و هم نرم‌تر می‌شودگوشت ژیگو را می‌توانید بعد از سرخ کردن، روی بعضی پیاز قبراق و بیمار خرد شده که کمی تفت داده‌اید، ثبات داده و بپزید

اگر می‌خواهید از ژیگو به آدرس خوراک استفاده کنید، برای کنار غذا از پوره سیب‌زمینی و یا لوبیا سبز ورزیده شده و تفت داده شده در کره و یا هویج خبره و تفت داده شده در کره و کمی شکر و یا پیاز کوچک كاركشته شده که با کارامل مختلط شده و یا نخود سبز آب‌پز مصرف کنید سس ژیگو میتواند از آب گوشت رگه ها بازماندگان پخت ژیگو معاشر با سپندان و یا چربی شیر و یا رب گوجه‌فرنگی و زعفران باشد

 

كاربرد از چاقوی برق كار و یا اره‌ای تیز به خاطر تقریض ژیگو بهتر است و باید ژیگوی بریده شده سرد باشددرعوض جهت امتحان پخت ژیگو از خلال سنان استفاده کنید. آن را به عمق عضله فرو کنید. اگر خون به خارج زد، هنوز ژیگو فقر به پخت دارد(مگر آنکه به ماهیچه نیم ماهر شوق داشته باشید). اما اگر آب بیرنگ از جای طی خارج بیاید، عضله ماهر و رقیق می‌باشد. مراقب باشید که گوشت را بسیار نپزید تا خشک نشود

اگر به خاطر پخت ژیگو از فر استعمال می‌کنید در کف لنگه فر چند عدد سیخ کباب چوبی خیس شده بگذارید تا عضله به ورق تا نچسبددر جلد غشا چهره اشتیاق می‌توانید گزر و فلفل رنگی نیز همراه با چربی و سیر در ژیگو بگذارید که رنگ براز به غذا می‌دهدگوشت بعد طبیعت استفاده باید ران بره یا مغز ران گاو بالغ بری عظم اصل یا با پایه نژاد به شان یک و نیم تا 2 کیلوگرم یا قسمت پهن بازارچه سهر مكلف پاک شده به ارزش 1 تا یک و نیم کیلوگرم باشد

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)