قزل آلا شکم پر ژاپنی


امروز قصد داریم که یک غذای ژاپنی جدید و متفاوت به شما معرفی کنیم. قزل آلای شکم پر ژاپنی، جزو غذاهایی از فرهنگ ژاپن می باشد که می تواند برای ما ایرانیان نیز دلپذیر و لذیذ باشد.طرز تهیه این غذا به بیان زیر می باشد:

ماهی قزل آلای شکم پر ژاپنی

ماهی قزل آلای شکم پر ژاپنی

مواد لازم ( برای 4 نفر) :

قزل آلا یا ماهیان مشابه = 1 کیلو

ادویه = 1 قاشق چای خوری

سیب (متوسط) پخته و قطعه شده = 1 عدد

پیاز (متوسط) حلقه شده = نصف فنجان

لیمو شیرین = 4 قطعه

کره یا مارگارین ذوب شده = نصف فنجان

طرز تهیه :

منقل را آماده کنید ماهی را میان ورقه آلومینیومی قرار دهید. داخل شکم ماهی کمی ادویه بریزید و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. داخل شکم ماهی نیز کره بریزید تا خوش طعم شود و بقیه کره را با قلم مو روی ماهی بمالید. آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر غذای ژاپنی می باشد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)