جوجه کباب استانبولی


مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند بار زیر و رو کنید ، تکه های مرغ را لوله کنید و …

مواد لازم جهت 5 تا 6 نفر:

  • سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                           1کیلو
  • سیر کوبیده                                                                  3 تا 4 حبه
  • پیاز کوچک پوست گرفته                                                 10-12 عدد
  • گوجه فرنگی کوچک                                                        8-10 عدد
  • فلفل دلمه ای خورد کرده                                                 1-2 عدد
  • نعنای خشک                                                                1قاشق مرباخوری
  • آبلیموی تازه                                                                 2-3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون                                                                  نصف پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه                                                         به میزان لازم

طرز تهيه :

  1. روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .
  2. تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
  3. سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .
نوش جان ، التماس دعا

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)