جوجه کباب استانبولی
مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند بار زیر و رو کنید ، تکه های مرغ را لوله کنید و …
مواد لازم جهت 5 تا 6 نفر:
- سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته 1کیلو
- سیر کوبیده 3 تا 4 حبه
- پیاز کوچک پوست گرفته 10-12 عدد
- گوجه فرنگی کوچک 8-10 عدد
- فلفل دلمه ای خورد کرده 1-2 عدد
- نعنای خشک 1قاشق مرباخوری
- آبلیموی تازه 2-3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهيه :
- روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .
- تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
- سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .
نوش جان ، التماس دعا