دستور پخت کباب جگر عربی


اگر به پختن و خوردن غذاهای عربی علاقه مند هستید و یا از غذاهای ایرانی خسته شده اید، می توانید در این پست دستور پخت غذای جگر عربی که جزو غذاهای گوشتی محسوب میشود را، مطالعه بفرمایید.

جگر عربی در برخی از کتاب های آشپزی، به جگر اردنی و یا جگر لبنانی مشهور می باشد.

جگر عربی ( جگر اردنی)

جگر عربی ( جگر اردنی)

مراحل پخت جگر عربی :

جگر گوسفند را خوب شسته و آنرا بقطعات کوچک مورد نظر خودتان ببرید، سپس به آن نمک بزنید و در آرد بگردانید.سپس جگر های بریده شده را در روغن زیتون ریخته و سرخشان کنید .

سپس آنرا در ظرف ریخته فلفل و پیازچه و شوید خرد کرده برویش بپاشید .

موارد مورد نیاز:

  • جگر گوسفند عدد
  • پیاز سبز قدری
  • نمک قدری
  • آرد سفید قدری
  • سیب قدری
  • آب گوشت قدری

امیدواریم که از پختن و خوردن این غذای لذیذ بین المللی، یعنی جگر عربی ، لذت برده باشید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)