آموزش پخت راتاتویی فقط در 10 دقیقه


ratatouille

این بشقاب ساده، سریع و خوشمزه پر از سبزیجات است و خیلی سریع تبدیل به یکی از غذاهای مورد علاقۀ خانوادۀ شما خواهد شد.

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • 2 فلفل دلمۀ قرمز، باریک قاچ شده
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 1 بادمجون کوچک
  • 2 کدوی کوچک
  • یک قاشق سوپ‌خوری سرکۀ بالزامیک
  • 3 گوجۀ متوسط، خرد شده

دستور پخت :

قدم اول: روغن را در یک ماهیتابۀ بزرگ و سنگین با حرارت متوسط گرم کنید. فلفل دلمه و سیر را به آن اضافه کنید. برای 2 دقیقه آن را هم بزنید (تا زمانی که فلفل دلمه نرم شده باشد). در این بین، بادمجان را خرد کرده و کدو‌ها را از طول قاچ بزنید. بادمجان و کدو را اضافه کنید. برای 2 دقیقۀ دیگر این ترکیب را هم زده و آن را بپزید (تا زمانی که سبزیجات نرم شده باشند).

قدم دوم: سرکه و گوجه را اضافه کنید. برای 30 دقیقه یا تا زمانی که سرکه بخار شده بود آنها رابپزید. ¼ آب سرد اضافه کنید. به میزان مورد نظر خود نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید آب به نقطۀ جوش نزدیک شود. در آن را برای 4 دقیقه بگذارید (یا تا زمانی که سبزیجات نرم و سس غلیظ شده باشد). حال می توانید راتاتویی خود را سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به ما در گوگل امتیاز دهید :)