Chicken-Alfredo-Pesto-Pasta

مواد لازم:

  • ۲۳۰ گرم پاستای خام، مدل پیچی
  • ۲ قاشق چایخوری روغن
  • ۴۵۵ گرم سینه‌ی مرغ، بدون پوست و استخوان، برش خرده در قطعات کوچک
  • ۲ فنجان شیر
  • ½ فنجان پنیر خامه‌ای فیلادلفیا
  • ۱ عدد فلفل قرمز بزرگ، باریک خرد شده
  • ¼ فنجان پنیر پارمزان بسته بندی، رنده شده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری سس ریحان و سیر

طرز تهیه:

  1. پاستاها را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید، البته نمک را حذف نمائید. در همین حین، روغن را در ماهی‌تابه‌ای نچسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرغ‌ها را به آن بیافزائید؛ به مدت ۷ دقیقه هم بزنید تا بپزند. یا تا زمانی که کاملا پخته شوند.
  2. شیر و پنیرخامه‌ای را به آنها بیافزائید؛ اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه بپزند یا مادامی که پنیر خامه‌ای کاملا آب شود و همه مواد به سس آغشته شوند. فلفل، پنیر پارمزان وسس ریحان و سیر را اضافه کنید؛ هم بزنید. به‌مدت ۳ دقیقه به آنها زمان دهید تا بپزند یا تا زمانی همه مواد کاملا حرارت ببینند، هر از گاهی مواد را هم بزنید.
  3. پاستاها را آبکش کنید. سس پنیر خامه‌ای را روی آنها ریخته؛ با ملایمت هم بزنید تا پاستاها به سس آغشته شوند.
کالری : 517 | چربی : 22.4g | پروتئین : 38.2g | کربوهیدرات : 41.6g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 3g | شکر : | نمک :497mg
زمان آماده سازی : 10 دقیقه | زمان پخت : | زمان کل : 25 دقیقه