مواد لازم:
- ۲۳۰ گرم پاستای خام، مدل پیچی
- ۲ قاشق چایخوری روغن
- ۴۵۵ گرم سینهی مرغ، بدون پوست و استخوان، برش خرده در قطعات کوچک
- ۲ فنجان شیر
- ½ فنجان پنیر خامهای فیلادلفیا
- ۱ عدد فلفل قرمز بزرگ، باریک خرد شده
- ¼ فنجان پنیر پارمزان بسته بندی، رنده شده
- ۲ قاشق سوپخوری سس ریحان و سیر
طرز تهیه:
- پاستاها را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید، البته نمک را حذف نمائید. در همین حین، روغن را در ماهیتابهای نچسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرغها را به آن بیافزائید؛ به مدت ۷ دقیقه هم بزنید تا بپزند. یا تا زمانی که کاملا پخته شوند.
- شیر و پنیرخامهای را به آنها بیافزائید؛ اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه بپزند یا مادامی که پنیر خامهای کاملا آب شود و همه مواد به سس آغشته شوند. فلفل، پنیر پارمزان وسس ریحان و سیر را اضافه کنید؛ هم بزنید. بهمدت ۳ دقیقه به آنها زمان دهید تا بپزند یا تا زمانی همه مواد کاملا حرارت ببینند، هر از گاهی مواد را هم بزنید.
- پاستاها را آبکش کنید. سس پنیر خامهای را روی آنها ریخته؛ با ملایمت هم بزنید تا پاستاها به سس آغشته شوند.
کالری : 517 | چربی : 22.4g | پروتئین : 38.2g | کربوهیدرات : 41.6g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 3g | شکر : | نمک :497mg
زمان آماده سازی : 10 دقیقه | زمان پخت : | زمان کل : 25 دقیقه
با تشکر از مطالب خوبتان